Ιστιοπλοϊα τριγωνου

Το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου απευθύνεται σε αθλητές από ηλικία 7 ετών και άνω, και περιλαμβάνει τις κατηγορίας Optimist και Laser.

Ιστιοπλοΐα Τριγώνου

Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα Τριγώνου

To τμήμα ιδρύθηκε το 1984 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών. Οι αθλητές μας έχουν κατακτήσει  Πανελλήνια και περιφερειακά Πρωταθλήματα στις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST και LASER.

 Κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος στα Πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών αυτών καθώς και στα περιφερειακά πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες.

Προπονούνται στον ασφαλή στίβο του Μεσσηνιακού κόλπου υπό την παρακολούθηση σωστικών σκαφών και καταρτισμένων εκπαιδευτών.

Ο σύλλογος παρέχει το απαιτούμενο αθλητικό υλικό και διαθέτει τους απαιτούμενους οργανωμένους αθλητικούς χώρους. Όλοι οι αθλούμενοι συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής και εκδίδουν κάρτα υγείας και αθλητικό δελτίο. 

Ακαδημία Ιστιοπλοΐας

Η ακαδημία ιστιοπλοΐας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω που ξεκινούν να γνωρίσουν το άθλημα με σκοπό την αγωνιστική τους πρόοδο και την προώθησή τους στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου είτε ως καλοκαιρινή ενασχόληση.

Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση κάρτας υγείας και η γνώση κολύμβησης .

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Email

info@naskaiolos.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2721085382

Follow Us