Την Κυριακή 19/1/2023 και ώρα 12:00 παρουσία πολλών μελών του συλλόγου, αθλητών αλλά και φίλων της ιστιοπλοΐας  ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

    Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας της Περιφέρειας κ. Πέτρος Τατούλης, οι Περιφερειακές σύμβουλοι κ. Κων. Νικολάκου και Αντ. Μπούζα, η εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου κ. Δημ. Παναγιωτοπούλου, ο εκπρόσωπος  του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Γκρέκης, ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας κ. Παν Νινιός και άλλοι επίσημοι.

    Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Αλέξιος Σαραντόπουλος εφημέριος της Αναλήψεως.

    Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν:

  1. Απονομή τιμητικής αναμνηστικής πλακέτας στον δωρητή του συλλόγου μας κ. Ευστάθιο Καρέλια και την οικογένειά του.
  2. Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο.
  3. Απονομή τιμητικής αναμνηστικής πλακέτας στον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφου BLUE LINE για την για 4η φορά κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανοικτής θαλάσσης ORC 2021 .
  4. Απονομή αναμνηστικών στον προπονητή και τους αθλητές της αγωνιστικής  ιστιοπλοΐας για τις επιτυχίες τους και την δραστηριότητα τους .
  5. Απονομή επάθλων στους νικητές αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης
  6. Απονομή διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες από τη σχολή ιστιοπλοΐας Α/Θ του συλλόγου μας.